ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Την Πέμπτη 12-05-2022 στο πλαίσιο ενημέρωσης των τελειόφοιτων μαθητών μας για την αγορά εργασίας, βρέθηκε στο χώρο του σχολείου μας η κ. Μυρτώ Θεοδοσοπούλου, human resources manager στην εταιρεία Toyota Material Handling.

Η κ. Θεοδοσοπούλου ενημέρωσε τους μαθητές της Γ τάξης, ειδικότητας Τεχνικός Οχημάτων, για καινούργιες δυνατότητες και προοπτικές που υπάρχουν για αυτούς στην αγορά εργασίας.

Οι τελειόφοιτοι ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που παρέχουν σήμερα στους πελάτες τους, εταιρείες όπως η συγκεκριμένη, που διαθέτουν κινητές μονάδες με μηχανικούς που μεταφέρονται στο χώρο του πελάτη – και στη Λάρισα – για επισκευή και συντήρηση, περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων (clark), αλλά και για την εκπαίδευση χειριστών.

2o ΕΠΑΛ ΑΡΙΣΑΣ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1

Μετά το τέλος της ενημέρωσης, η κ. Θεοδοσοπούλου μας έστειλε την παρακάτω επιστολή:

«Σήμερα στην παρουσίαση της TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE  στο 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας, είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με τα τμήματα Γ τάξης των Τεχνικών Οχημάτων.

Ενημερώσαμε τους μαθητές για την δραστηριότητα μας στο material handling, την σπουδαιότητα που έχει η συνεχής εκπαίδευση και αφοσίωση στο τεχνικό επάγγελμα καθώς  τις νέες σύγχρονες μορφές εργασίας που προσφέρουμε με τεχνολογία αιχμής.

Γνωρίστηκαν με την φιλοσοφία TOYOTA SERVICE CONCEPT  που εδώ και χρόνια και εξαλείψει τα χαρτιά και την περιττή σπατάλη από την καθημερινή ζωή των τεχνικών μας.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την διευθύντρια του σχολείου,  κα Ψαρρού για την ευκαιρία που μας έδωσε και την δημιουργία δεσμών μεταξύ μαθητών και της αγοράς εργασίας.»