2ο ΕΠΑΛ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ

Το 2ο ΕΠΑΛ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας η οποία σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Λάρισας και την 110 ΠΜ κάλεσε τα Λύκεια του νομού να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ώστε οι μαθητές τους να ενημερωθούν για τις παραγωγικές σχολές της 110 Πτέρυγας Μάχης.

Μαθητές λοιπόν των Α και Γ τάξεων του σχολείου μας ενημερώθηκαν τη Δευτέρα 23-04-2018 από τα στελέχη της 110ΠΜ, σμηναγό Μυστακίδη και υποσμηναγό Τσάτσα, για τον τρόπο εισαγωγής στη Σχολή Ικάρων και στη ΣΜΥΑ ( Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας), για τα μαθήματα που οι σπουδαστές παρακολουθούν στις σχολές αυτές, για το ημερήσιο πρόγραμμά τους, και είδαν φωτογραφίες από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουν οι συγκεκριμένες σχολές.

Επιπλέον οι μαθητές άκουσαν και για τις επιλογές διαφορετικών κατευθύνσεων που δίνονται στους σπουδαστές των σχολών της πολεμικής αεροπορίας, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα αλλά και τις ικανότητες του καθενός.

Τα στελέχη της 110ΠΜ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην ιστορία της, και να δείξουν φωτογραφίες από τα διαφορετικών γενεών αεροσκάφη που διαθέτει η πολεμική αεροπορία.

Στο τέλος ακολούθησε χαλαρή συζήτηση μεταξύ του σμηναγού, του υποσμηναγού, καθηγητών και μαθητών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μαθητές του 12ου ΓΕΛ Λάρισας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.