ΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ»

To 2o ΕΠΑΛ Λάρισας συμμετέχει στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, την πρώτη πιλοτική εφαρμογή της οποίας υλοποιεί το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ».

Το έργο έχει σαν στόχο την εφαρμογή της πράσινης αντίληψης για μείωση του ενεργειακού φορτίου σε επιλεγμένους φορείς του ΥΠΑΙΘ, ως μια πρώτη πιλοτική εφαρμογή πάνω στην οποία θα βασιστούν πρόσθετες δράσεις, οι οποίες θα καλύψουν τις κτιριακές υποδομές του.

Το παρόν έργο-πιλότος εφαρμόζεται σε 48 σχολικά κτιριακά συγκροτήματα και 2 κτίρια του ΙΤΥΕ. Σε αυτά τα κτίρια έχουν εγκατασταθεί κατάλληλα δίκτυα αισθητήρων μέτρησης της καταναλούμενης ενέργειας και απομακρυσμένου μερικού ελέγχου.

Για να δείτε τις πληροφορίες σχετικά με το 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας που αφορούν στη θερμοκρασία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη περιοχή, την τρέχουσα κατάσταση του εσωτερικού χώρου (θερμοκρασία, κατάσταση, υγρασία, συγκέντρωση μεθανίου, συγκέντρωση μονοξείδιου του άνθρακα, ρεύμα, θόρυβος, κίνηση), αλλά και την τρέχουσα κατάσταση του εξωτερικού χώρου (κατεύθυνση και ταχύτητα ανέμου, ύψος βροχής), ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.