ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το τμήμα Ηλεκτρολόγων της Τρίτης τάξης ΓΗΛ και το τμήμα  Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού   ΓΜΕΝ πραγματοποίησαν Διδακτική επίσκεψη στους Ηλεκτρομηχανολογικούς χώρους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από Εκπαιδευτικούς του Τομέα Ηλεκτρολογίας και του Τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, ξεναγήθηκαν από τον Υπεύθυνο Συντήρησης του ΠΝΛ, και ενημερώθηκαν για την Ενεργειακή υποστήριξη του Νοσοκομείου τόσο σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας όσο και σε συνθήκες έκτακτες  π.χ. διακοπή από τη ΔΕΗ με την ενεργειακή αυτονομία μέσω εφεδρείας  ( Η/Ζ )  Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη  και μέσω συσσωρευτών για συνεχή λειτουργία ιδιαίτερα ευαίσθητων χώρων όπως τα Χειρουργεία.

Ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του ΠΝΛ για την ενημέρωση και την επίδειξη – δοκιμαστική λειτουργία  του δίδυμου εφεδρικού συστήματος  παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας που δίδει την δυνατότητα σε περίπτωση διακοπής από τη ΔΕΗ μέσα σε  χρόνο 20’’ δευτερολέπτων  να τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια το μεγαλύτερο μέρος του Νοσοκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.